First Name:  Last Name: 
[Advanced Search]  [Surnames]
Bosschaerts - Persyn Genealogical research - Bekende naamgenoten

Bosschaerts - Persyn Genealogical research - Bekende naamgenoten


Biografie van Tom Bosschaert

Toon kwartierstaatGenealogy

Anton Nikolaas Adriaan Bosschaert, roepnaam Tom, is geboren te Laren (Noord Holland) op 30 juli 1979, als zoon van Anton Allaert Bosschaert en Paula Rol.

Hij richtte Except op: een grafisch ontwerpbureau in Delft, dat zich specialiseerde in het maken van websites, folders en huisstijlen. Door de voorliefde van de 3D vormgeving werden de ontwerpen vaak drie-dimensioneel en ruimtelijk opgezet, door gebruik te maken van verschillende media en programmatuur.

Later besluit Except om zich te richten op de architecturale dienstverlening. En dit door een andere voorliefde van nl. architectuur: visualisaties, animaties en presentaties, die steeds sneller, mooier en beter ontwikkeld worden.
Een gedegen fotografische kennis is noodzakelijk om goede architecturale visualisaties te kunnen maken. Foto's worden vaak gebruikt als leidraad, als stramien of om te verwerken in visualisaties. Architecturale fotografie is daardoor één van de belangrijkste pijlers geworden van Except.

Momenteel heeft Except een klantenbestand van architecten, servicebureaus, reclame- en marketingbureaus en particulieren. Onze snelheid, prijs en kwaliteitsverhouding speelt in uw voordeel, alsook het persoonlijke karakter van de samenwerking. ĹOnmogelijke' projecten kunnen toch op tijd en met een hoge tevredenheid worden voltooid. In samenspel met de cliënt wordt de juiste atmosfeer en visuele kracht weerspiegeld in het resultaat.

Tom Bosschaert is een fotograaf die experimenteert met 3D visualisatie mbv. speciale fotografische technieken en stijlen.Tom Bosschaert
Except
Photography &
Visualisation


Huis te Landelaan 492
Rijswijk - Nederland


Enkele projecten:

Hoogspanningsmasten
Perth (West Australië)
Gothische kerk in A'dam
Rode wijnglazen op boot
Industrie in Ruhrgebied

www.except.nl

Op de site www.except.nl zijn er nog talloze fantastische foto's en projecten te vinden.
Terug naar overzicht bekende naamgenoten
© Rudi Bosschaerts, 2004
Top of pageGo back