First Name:  Last Name: 
[Advanced Search]  [Surnames]
Bosschaerts - Persyn Genealogical research - Websites

Bosschaerts - Persyn Genealogical research - Websites


Gewezen eetkafee van Gène Bosschaert en Tanja Brocatus: De Gouwe Luzze
Gène Bosschaert was er zaakvoerder van juli 2002 tot november 2009.

Eetkafee De Gouwe Luzze

Reek 82
2880 Bornem (Buitenland)
Tel:  +31 3 - 899.6966
Fax: +31 3 - 830.4260

Email:info@degouweluzze.be


In dit prachtige groene gebied bij Bornem ligt de innoverende zaak Eetkafee "De Gouwe Luzze".

Geen stijve bedoening maar wel een heel gemoedelijke eetgelegenheid waar zakenlieden 's middags in alle kalmte kunnen verpozen en waar het goed vertoeven is voor de ganse familie.

Het gemoedelijke en aangenaam interieur en de ruime terrassen zijn het ideale decor om van de verzorgde en zeer gevarieerde gerechten te genieten. De Gouwe Luzze biedt naast de uitgebreide kaart eveneens een wekelijks variërend keuzemenu. De wijnkaart zal iedereen kunnen bekoren: wijnen uit de vier windstreken wordt U aangeboden aan aantrekkelijke prijzen.
Voor families met kinderen zit je hier op hét juiste adres. Terwijl de ouders rustig kunnen genieten van een middag of avondje uit, worden de kinderen extra verwend in de afzonderlijke eet- en speelruimte. Een ballenbad, videogames, PC, TV met tekenfilms, tekenmateriaal, speelgoed voor groot en klein,... kortom, alles is voorhanden om uw kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen en dit onder toezicht van onze enthousiaste begeleiding.
's Zomers is het eveneens gezellig vertoeven op de ruime, rustgevende terrassen en kunnen de kinderen naar hartelust ravotten in de speeltuin met trampoline. Verder bieden wij U een ruime keuze in aperitieven, dranken, snacks, tapas, pannekoeken en ijsjes. Dit is de ideale stek voor de fietsers en wandelaars die deze prachtige streek op culinaire wijze willen ontdekken. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien.
"De Gouwe Luzze" biedt ook alle mogelijkheden voor allerhande feesten, zoals communie-, verjaardagsfeesten en bedrijfs-evenementen, e.d. Menu's worden volgens uw wensen samengesteld. Als traiteur biedt "De Gouwe Luzze" een ruim assortiment aan gerechten die naar ieders wens nog verder kunnen aangepast worden. Culinaire creativiteit en flexibiliteit zijn hier troef!


Gewezen zaakvoerders: Gène en Tanja Bosschaert-BrocatusReturn to Index of companies
© Rudi Bosschaerts, 2005
Top of pageGo back